„Učinkovit sustav klimatizacije nije dostupan na polici trgovine. Svako rješenje koje dolazi iz Novopacka je potpuno individualno – u potpunosti stvoreno prema objektu, proizvodu i zahtjevima kupaca, jer jedino tako postižemo energetski učinkovit prostor.“

Nenad Ivica

Stvaramo rješenja prilagođena vašim potrebama

Naša firma NOVOPACK d.o.o. bavi se projektiranjem i izvođenjem termotehničkih instalacija.
Uspješno poslujemo od 1994. i već 29 godina odabiremo najbolje proizvode svjetski priznatih proizvođača kako bi ponudili kvalitetu i pouzdanost po pristupačnim cijenama. Naše partnerstvo s vodećima u ovoj industriji jamči suvremena tehnička rješenja i specijaliziranu podršku i servis za sve uređaje proizvođača s kojima poslujemo: Daikin, Fujitsu, Mitsubishi, Toshiba, Midea, Haier.

Ponosimo se svim našim projektima i nastojimo ispuniti visoke kriterije i želje naših klijenata koje popraćujemo visokom kvalitetom poslovanja i izvođenja.  Uvijek smo tu za vas; spremni za nove izazove i projekte.

Vaš Novopack

Upoznajte

NAŠ TIM!

Nenad Ivica

suvlasnik i direktor

Lidija Mugoša-Ivica​

suvlasnica / prokuristica​

Luka Ivica​

komercijalist i voditelj na terenu​

Kvalitetna rješenja

traže kvalitetnu radnu snagu

Naši djelatnici prolaze internu i eksternu obuku

Uvijek smo u korak s najnovijim tehnologijama i alatima

Naša poslovna učinkovitost

Osim što nastojimo svaki projekt odraditi uspješno, iz godine u godinu naša poslovna učinkovitost potvrđuje se uvjerenjima koja vam garantiraju da smo upravo mi vaš siguran poslovni partner.

Zatražite
ponudu