Neka vaš dom bude ugodan uz klimatizacijske sisteme iz Novopacka

Koji je najbolji klima uređaj?

Najbolji klima uređaj je onaj koji daje optimalno grijanje/hlađenje, ekonomičan je i energetski učinkovit – odnosno onaj koji je u potpunosti prilagođen vašim potrebama.

Klima uređaji

Split i mutisplit sistemi

Split klima je sistem koncipiran tako da je pola jedinice montirano u kući, a pola van. Ovi klima uređaji su odlični za hlađenje i grijanje velikih prostora, smanjuju alergene u zraku i usprkos veličini i jakosti imaju tihi rad.

Multi split klima je sustav koji nudi najučinkovitije grijanje za svaku prostoriju, potpuno prilagođeno različitim zahtjevima korisnika i prostora. Multi split sustav ima jednu vanjsku jedinicu, a broj unutarnjih jedinica ovisi o broju i veličini zasebnih prostorija – minimalno dvije do maksimalno ? Unutarnje jedinice klime mogu se izvesti kao stropne, zidne, podne ili kanalne.

Vi znate vaše potrebe, a mi ćemo vam pomoći u odabiru.

Zidne klime

Podne klime

Stropne klime

Kanalne klime

Ostvarite maksimalnu uštedu energije

DIZALICE TOPLINE

Dizalice topline za grijanje i hlađenje te pripremu tople vode za stambene i poslovne prostore garantiraju maksimalnu uštedu energije i do četiri puta su efikasnije od tradicionalnih rješenja za grijanje. Zbog što veće uštede spajaju se na niskotemperaturne sisteme grijanja i hlađenja, kao što su podno grijanje i ventilokonvektori.

Razlikujemo tri tipa dizalica topline: zemlja-zrak, zrak-zrak, voda-zrak. Za naše priobalno područje, najčešće se koristi dizalica topline voda-zrak.

Prednosti ugradnje dizalice topline:

  • Ušteda potrošnje do 35%
  • Minimalni prostor za ugradnju
  • Nije potrebno zidanje dimnjaka
  • Jednostavno korištenje
  • Minimalno održavanje

Zagarantirano mala potrošnja energije

ELEKTRIČNA PODNA GRIJANJA

Električno podno grijanje je vrlo ekonomičan sustav grijanja koji vam garantira malu potrošnju energije, zahvaljujući niskotemperaturnom sistemu (za zagrijavanje prostora potrebna je manja temperatura od ostalih grijaćih tijela). Ovaj fleksibilan sustav grijanja pogodan je za novogradnje i nekretnine u adaptaciji.

Električno podno grijanje vam nudi vrlo ugodno zagrijavanje prostora, a temperatura se regulira zasebno za svaku prostoriju. Možete ga koristiti kao primarni ili kao dodatni sustav grijanja. Za njegovu ugradnju potrebno je vrlo malo prostora, svega 6 mm, a završna podna obloga može biti keramika, parketi, laminati, LVT…, odnosno pod po vašem izboru.

Prednosti električnog podnog grijanja:

  • Niski troškovi instalacije
  • Nevidljiv izvor topline
  • Nema održavanja
  • Visoko pouzdani

Rješenja za grijanje poslovnih prostora

KOMERCIJALNI SUSTAVI

Komercijalni sustavi grijanja i hlađenja za hotele, restorane, kafiće, urede, škole, bolnice, stambene zgrade, trgovine, muzeje…

Napredni sustavi okarakterizirani visokom stopom inovacije, kvalitetom i naprednom koordinacijom sustava grijanja i hlađenja značajno smanjuju vaše operativne troškove dajući vam potpunu efikasnost i komfor.

Novopack za vašu tvrtku uvijek pronalazi najučinkovitije rješenje s energetskog i tehnološkog stajališta.

Zatražite
ponudu