Zašto odabrati
Novopack?

01

Ušteda energije

02

Personalizirani savjeti

03

Fleksibilna i tehnološki napredna rješenja

INŽENJERING

Projektiranje termotehničkih sistema potrebno je za svaku nekretninu za koju želite da ima energetski učinkovito rješenje. Odabir pravog termotehničkog sistema je važna odluka i dugoročna investicija o kojoj u konačnici ovisi kvaliteta boravka u vašem prostoru.

U projektiranju vašeg termotehničkog sistema osim izmjere površine prostora i izračuna potrebne potrošnje te odabira jakosti uređaja koji će zadovoljiti vašu potrošnju, razmatramo i brojne druge faktore, kao što su sam položaja nekretnine, staklene površine, energetska svojstava gradnje…

Svjesni smo da odabir idealnog rješenja za grijanje i hlađenje te pripremu tople vode za vaš prostor može biti prilično zahtjevno. No mi smo tu da vam pomognemo i pronađemo idealno rješenje za grijanje, hlađenje i pripremu tople vode za vaš prostor. Garantiramo vam da će to biti kvalitetno rješenje, jer iza nas stoji bogato radno iskustvo, brojni zadovoljni klijenti i uspješni projekti.

PRODAJA

Novopack nudi sustave grijanja i hlađenja te pripreme tople vode, klima uređaje, dizalice topline, električna podna grijanja i sustave za komercijalne prostore poznatih svjetskih proizvođača: Daikin, Fujitsu, Mitsubishi, Toshiba, Midea, Haier.

Ostvarite pogodnosti, pratite našu ponudu i akcijske cijene klima uređaja.

UGRADNJA

Ugradnja klima uređaja, dizalice topline ili električnog podnog grijanja treba biti odrađena od ovlaštenih servisera kako bi se izbjegli kvarovi i ostvarilo jamstvo na uređaj. Obavljamo montaže i demontaže klima uređaja i ostalih sustava grijanja području Rijeke, otoka i Istre.

SERVIS

Servis klima uređaja poželjno je obaviti jednom do dvaput godišnje, ovisno o intenzitetu upotrebe. Servis klime, ukoliko se obavlja redovito, štiti vaše zdravlje, osiguravajući optimalnu kvalitetu zraka, te osigurava pravilan rad uređaja i produžava vijek njegova trajanja.

POPRAVAK

Popravak klima uređaja Kada klima ne hladi dobro, slabije grije, proizvodi buku i sl., vjerojatno je došlo do kvara nekog dijela uređaja. Detekcija kvara i cijena popravka klima uređaja reći će vam jasno je li vrijeme za novi uređaj. Servis i popravak klima uređaja: Rijeka, otoci, Istra

Zatražite
ponudu